Drite led Per ambient te jashtem

650 L

BC17-00700

Wattage 8 w
Color Temperature 3000K
Quse Lumen 700 lm
Llambe LED për Përdorim të Jashtëm për Dyert e Garazhdit dhe Kopshtin Tuaj